Banner
Sedasjon/lett narkose

I samarbeid med anestesilege tilbyr Drammen Spesialistsenter sedasjon ved anestesi (i tillegg til oral sedering) til de av våre pasienter som har lidelsen odontofobi, altså tannlegeskrekk. Per definisjon er sedasjon en avslappet tilstand preget av ro eller lett søvn, og fremkalles ved hjelp av beroligende medikamenter (sedativa). Tilstanden frembringes ofte for å lindre eller hindre ubehag under operasjoner som utføres i lokalanestesi, samt ved ubehagelige behandlinger eller undersøkelser.
 

Vår anestesilege vil følge deg under hele behandlingen, og vi har et eget rom der du får slappe av etter behandling. Her vil kirurg eller tannlege, samt legen, følge med på deg og snakke med deg om behandlingen. Det er likevel viktig at du har med deg noen som kan være sammen med deg, både her hos oss og i døgnet etterpå.

 

Vi er opptatt av at alle pasienter blir godt ivaretatt og at de føler seg trygge. Det er viktig for oss at spesielt de med tannbehandlingsskrekk føler seg trygge og rolige før og under behandling. Hvis du har spørsmål er det bare å ringe så vil du få svar enten over telefon eller vi kan sette opp en konsultasjonstime slik at du og behandler kan snakke sammen.

 

Anestesilege Terje Hanche-Olsen sørger for riktig mengde medikamenter og at du som pasient blir godt ivaretatt under behandlingen.
Sedasjon/lett narkose